By Super User on Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
Category: News

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προτίθεται να καλύψει τη θέση του/της Προϊσταμένου/ης του Τμήματος Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων και καλεί όποιον/α επιθυμεί και είναι δικαιούχος, να υποβάλει αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά από τις 16-07-2024 και ώρα 14:00 έως τις 26-07-2024 και ώρα 14:00.

Η έδρα του Ι.Ε.Π. και συνεπώς και ο τόπος εργασίας του αποσπασμένου προσωπικού είναι η Αθήνα (Αναστασίου Τσόχα 36, 11521).

Δικαιούχοι της αίτησης είναι όσοι/ες κατέχουν μία εκ των παρακάτω ιδιοτήτων (ως προαπαιτούμενο προσόν):

1. Μόνιμος/η εκπαιδευτικός της δημόσιας εκπαίδευσης.

2. Διοικητικός/η υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

3. Διοικητικός/η υπάλληλος των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των λοιπών αποκεντρωμένων υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κλάδου ΠΕ/ΤΕ.

4. Διοικητικός/η υπάλληλος των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κλάδου ΠΕ/ΤΕ.

5. Μέλος του προσωπικού ΙΔΑΧ που ανήκει στο Ι.Ε.Π.

Από τους παραπάνω δικαιούχους εξαιρούνται: ΕΔΩ

Το Τμήμα Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων διεκπεραιώνει την πάσης φύσης υποστήριξη του Ι.Ε.Π. για θέματα πληροφορικής και τεχνικής φύσης. Είναι αρμόδιο ιδίως για την καλή λειτουργία και την τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας του Ι.Ε.Π., της ψηφιακής βάσης δεδομένων, των ηλεκτρονικών μητρώων, καθώς και των πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων και συσκευών του Ι.Ε.Π., την ανάπτυξη των πάσης φύσης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού, τη διαλειτουργικότητα με άλλες ψηφιακές πλατφόρμες σύμφωνα με το άρθρο 84 του ν. 4727/2020 (Α΄ 184), εισηγείται τις τεχνικές προδιαγραφές για τα θέματα αρμοδιότητάς του, καθώς και για κάθε θέμα αποτελεσματικότερης λειτουργίας των ψηφιακών υποδομών του Ι.Ε.Π. Για την ανάγκη προμήθειας αγαθών και υπηρεσιών και για κάθε άλλο θέμα σχετικό με τις αρμοδιότητές του, υποβάλλει σχετικές εισηγήσεις προς το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.

Προσόντα και κριτήρια επιλογής Προϊσταμένου/ης Τμήματος Πληροφορικής, Διαλειτουργικότητας και Δικτύων.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Πρόσθετες πληροφορίες θα παρέχονται μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αιτήσεων, Διαχείρισης Προσωπικού και Συνεργατών Ι.Ε.Π. στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=13.


ΠΗΓΗ: ΙΕΠ

Related Posts

Leave Comments