ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ


Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Δ.ΙΕΚ) και Ε.Σ.Κ. Μέχρι και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, καλούνται οι νέοι υποψήφιοι εκπαιδευτές να υποβάλλουν αίτηση ένταξης και τα ήδη ενταγμένα μέλη να επικαιροποιήσουν την αίτησή τους στο Μητρώο προσθέτοντας νέα δικαιολογητικά. Ειδικότερα, στα πεδία A.4 που αφορούν στην Επιμόρφωση, την Ξένη Γλώσσα και το Χειρισμό Η/Υ, δίνεται η δυνατότητα σε νέους και ήδη εγγεγραμμένους εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης να προσθέσουν νέες δεξιότητες ενισχύοντας έτσι, το προφίλ τους αλλά και λαμβάνοντας επιπλέον μοριοδότηση. Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην ψηφιακή πλατφόρμα του Μητρώου είναι ο ακόλουθος: https://mitrooiek.minedu.gov.gr.

Αφού ολοκληρωθεί η συμπλήρωση ή επικαιροποίηση της αίτησης είναι απαραίτητο να την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν προσεκτικά σχετικά με τις Οδηγίες Εγγραφής στο Μητρώο από το αντίστοιχο αρχείο που είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα.

Πηγή: Γενική Γραμματεία ΕΕΚΔΒΜΝ

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Εκπαιδευτική Ρομποτική: Το Μετασχηματιστικό Εργαλε...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Παρασκευή, 03 Μάι 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://interaccess.gr/

Αδειοδοτημένος Φορέας Γ.Γ.Δ.Β.Μ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων

Αρ.Αδείας 2101371

Γ.Ε.ΜΗ. 036250416000

2023©Interaccess.All rights reserved.